Υποτροφίες ιδρύματος «Γεωργίου Χαλκιόπουλου»

περιεχόμενο

Το ίδρυμα υποτροφιών «Γεωργίου Χαλκιόπουλου» θα χορηγήσει και κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 υποτροφίες που θα αφορούν την ακαδημαϊκή επίδοση των φοιτητών/τριών κατά το προηγούμενο έτος.

Ο αριθμός των υποτροφιών θα είναι περιορισμένος και θα χορηγηθούν σε φοιτητές/τριες όλων των προπτυχιακών Τμημάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατά τη διακριτική ευχέρεια του ΔΣ.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν όσοι βρίσκονται τουλάχιστον στο Β’ έτος των σπουδών τους, διακρίνονται για την επίδοσή τους στα μαθήματα του προηγούμενου έτους (Βαθμός 7,5 και άνω, με την προϋπόθεση ότι έχουν εξετασθεί επιτυχώς στα μαθήματα των προηγούμενων ετών) και των οποίων οι οικονομικοί πόροι είναι περιορισμένοι. Αίτηση μπορούν να υποβάλουν και αριστούχοι με βαθμό 8,5 και άνω, ανεξαρτήτως οικονομικών πόρων, προκειμένου να πάρουν τιμητική (μη χρηματική) υποτροφία.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα ακόλουθα:
Α) Αναλυτική βαθμολογία από τη Γραμματεία του Τμήματος στο οποίο φοιτά ο υποψήφιος.
Β) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι δεν είναι υπότροφοι άλλου ιδρύματος.
Γ) Αντίγραφο του εκκαθαριστικού του γονέα του υποψηφίου ή πιστοποιητικό απορίας (δεν χρειάζονται για όσους θα πάρουν μόνο τιμητική υποτροφία).
Δ) Αίτηση (χορηγείται σχετικό έντυπο).

Διευκρινίζεται ότι:
Δικαίωμα υποβολής αιτήσεως έχουν και οι μέχρι τώρα υπότροφοι του ιδρύματος.
Η προθεσμία λήγει στις 20/12/2012.
Τα σχετικά έντυπα και πληροφορίες μπορούν να ζητούν οι υποψήφιοι από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΟΠΑ

Πηγή: diorismos.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.