Υποτροφίες από το ίδρυμα «Χρυσόστομος Βογιατζής»

περιεχόμενο

Το κοινωφελές Ίδρυμα «Χρυσόστομος Βογιατζής» ανακοίνωσε ότι θα χορηγήσει συνολικά (5) πέντε υποτροφίες εκ των οποίων (4) τέσσερις για φοιτητές που έχουν εισαχθεί σε Α.Ε.Ι. της χώρας καθώς και (1) μία για μεταπτυχιακό φοιτητή που σπουδάζει σε μεταπτυχιακό τμήμα Α.Ε.Ι. του εξωτερικού.Δικαίωμα υποτροφίας έχουν οι απόφοιτοι του Β’ Λυκείου Κιλκίς, που έχουν εισαχθεί: 1) σε Α.Ε.Ι. της χώρας ή 2) που πραγματοποιούν μεταπτυχιακές σπουδές σε Α.Ε.Ι. του εξωτερικού και διακρίνονται για την επιμέλειά τους, την υψηλή τους επίδοση και το ήθος τους, αλλά στερούνται οικονομικών πόρων. Κατά προτίμηση θα προηγούνται μαθητές καταγόμενοι από την Ανατολική Ρωμυλία, εφόσον βέβαια συγκεντρώνουν τα προαναφερόμενα προσόντα.

Πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων – δικαιολογητικών στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, κ. Δημοσθένη Κουσκούκη, τηλ. 23410-22248, από Δευτέρα 22 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 και ώρες 09.00 – 13.00.

Πηγή: diorismos.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.