Υποτροφίες από το κληροδότημα «Δημητρίου Τσιακμακόπουλου»

περιεχόμενο

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι προκηρύσσει από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Δημητρίου Τσιακμακόπουλου» τη χορήγηση είκοσι πέντε (25) υποτροφιών σε ελληνικής ιθαγένειας ή καταγωγής πρωτοετείς φοιτητές του Α.Π.Θ.

Οι δεκαέξι (16) υποτροφίες θα χορηγηθούν σε καταγόμενους από τη Θεσσαλονίκη και έχοντες αποφοιτήσει από Λύκειο της και οι εννέα (9) σε καταγόμενους από την Έδεσσα και έχοντες αποφοιτήσει από Λύκειο της.

Αιτήσεις: (το έντυπο χορηγείται): μέχρι 13/01/2013 στο Τμήμα Κληροδοτημάτων του Α.Π.Θ., (2ος όροφος κτιρίου Κ. Καραθεοδωρή γραφείο 211). Πληροφορίες: τηλ. 2310-995214 ή 997250 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Ποσό: 291,64 ευρώ/μήνα (καταγόμενοι από Έδεσσα) 263,32 ευρώ/μήνα (καταγόμενοι από Θεσ/νίκη)

Το ποσό της υποτροφίας ανέρχεται: α) στο ύφος των διακοσίων ενενήντα ένα ευρώ και εξήντα τεσσάρων λεπτών (291,64ευρώ), το μήνα για κάθε έναν υπότροφο καταγόμενο από την Έδεσσα μέχρι τέλους των βασικών σπουδών του υποτρόφου στο Τμήμα ή τη Σχολή φοίτησης του Α.Π.Θ.

β) στο ύψος των διακοσίων εξήντα τριών ευρώ και τριάντα δύο λεπτών (263,32€) το μήνα για κάθε έναν υπότροφο καταγόμενο από την Θεσσαλονίκη μέχρι τέλους των βασικών σπουδών του υποτρόφου στο Τμήμα ή τη Σχολή φοίτησης του Α.Π.Θ.

Προϋποθέσεις χορήγησης: να προέρχονται από οικογένειες που προστατεύουν τουλάχιστον ένα (1) μέλος, να έχουν ετήσια οικογενειακά εισοδήματα (καθαρό φορολογητέο εισόδημα) το ανώτατο μέχρι του διπλάσιου αφορολόγητου εισοδήματος μισθωτού ή συνταξιούχου όπως αυτό ορίζεται από τους πίνακες του Υπουργείου Οικονομικών, προσαυξανόμενο ανάλογα του αριθμού των προστατευόμενων τέκνων

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.