Υποτροφίες για σχεδιαστές από την Stella McCartney

περιεχόμενο

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια (και κόρη του θρυλικού “σκαθαριού” Paul McCartney), Stella McCartney ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη του προγράμματος υποτροφιών για ταλαντούχους σχεδιαστές που θα χρηματοδοτείται από τον οίκο της.

Χάρη σε αυτό το πρόγραμμα θα δίνεται η ευκαιρία στους λιγότερο προνομιούχους αλλά ταλαντούχους επίδοξους σχεδιαστές να σπουδάσουν στο διάσημο κολλέγιο Central St. Martins από το οποίο αποφοίτησε και η ίδια η McCartney η οποία σε δηλώσεις της τόνισε:

«Επειδή για πολλούς ταλαντούχους σχεδιαστές είναι πολύ δύσκολο να μπουν σε ένα τέτοιο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να κάνω πραγματικότητα αυτή την υποτροφία και προτρέπω και τους άλλους πετυχημένους οίκους να κάνουν το ίδιο»

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι ο κάθε κάτοχος της υποτροφίας θα κερδίζει και μια θέση στον οίκο Stella McCartney με αρχικό συμβόλαιο για ένα χρόνο αρκεί όμως να ακολουθεί την οικολογική στάση της σχεδιάστριας και του οίκου (θα πρέπει για παράδειγμα να δεσμευτεί ότι δεν θα χρησιμοποιεί γούνα).

Πηγή: http://www.nooz.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.