Υποτροφίες από την pwc

περιεχόμενο

Η PwC Ελλάδας ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος Υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014. Οι υποτροφίες προσφέρονται για την πλήρη ή μερική κάλυψη διδάκτρων, για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό (εξαιρουμένων επαγγελματικών τίτλων και διδακτορικών) και θα πρέπει να αντιστοιχούν στους εξής κλάδους:

Χρηματοοικονομικής,  Λογιστικής, Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού, Τραπεζικής, Εσωτερικού Ελέγχου, Διαχείρισης Ρίσκου, Πληροφοριακών Συστημάτων & Ασφαλείας, Ναυτιλίας,  Στατιστικής και Αναλογιστικής (Actuarial).

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

1.        Αποφοίτους/τελειοφοίτους ΑΕΙ

2.        Στελέχη – όσες εταιρείες ενδιαφέρονται, μπορούν να προτείνουν στελέχη τους

 

Διαδικασία:

Στο πρώτο στάδιο οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονική αίτηση μέχρι τις 30 Απριλίου 2013. Όσοι υποψήφιοι πληρούν τα κριτήρια, θα κληθούν να περάσουν από τεστ δεξιοτήτων στις 14 ή/και 15 Μαΐου.

 

Στο επόμενο στάδιο, όσοι υποψήφιοι περάσουν από τη βάση στα τεστ δεξιοτήτων, θα κληθούν να καταθέσουν έντυπα δικαιολογητικά από 21 Μαΐου μέχρι 11 Ιουνίου. Φάκελοι με τα έντυπα, δεν θα γίνονται δεκτοί πριν τις προαναφερόμενες ημερομηνίες αλλά μόνο εφόσον ο/η υποψήφιος/α περάσει τη βάση στα τεστ δεξιοτήτων.

 

Τα δικαιολογητικά θα αξιολογηθούν μαζί με τα αποτελέσματα των τεστ και θα επιλεχθεί ένας αριθμός υποψηφίων για συνεντεύξεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στα μέσα Ιουλίου.

 

Πληροφορίες:

www.pwc.gr/scholarships | pwc.scholar@gr.pwc.com | 210 6874028

Πηγή: imerisia.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.