Νέες υποτροφίες “Ανδρέας Μεντζελόπουλος” Πάτρα

περιεχόμενο

Ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες για τις υποτροφίες στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Για Προπτυχιακές Σπουδές

Δίνονται κάθε χρόνο 10 υποτροφίες των 5.000 €/έτος σε πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών με οικονομικά προβλήματα. Η υποτροφία συνεχίζεται σε όλα τα έτη σπουδών, εφόσον ο υπότροφος έχει καλή απόδοση στις σπουδές του.

Για Μεταπτυχιακές Σπουδές (αποκλειστικά για αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πατρών)

1. Κάθε χρόνο δίνονται δύο υποτροφίες των 5.000 €/έτος και για δυο το πολύ έτη για μεταπτυχιακές σπουδές (master) στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

2. Τέλος, δίνεται κάθε χρόνο μια υποτροφία των 10.000 € και για 3 το πολύ έτη για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Υποβολή αιτήσεων στο Γενικό Πρωτόκολλο του Πανεπιστημίου Πατρών μέχρι την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Επίσης, δίνονται κάθε χρόνο 5 υποτροφίες για 2 έτη για μεταπτυχιακές σπουδές σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ και μέχρι 50.000 $/έτος. Η προκήρυξη γίνεται το Μάρτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 2610-969042, κ. Αθανασία Τριανταφυλλοπούλου, email: atriant@upatras.gr ή στο http://www.upatras.gr/index/page/id/121

Πηγή: thebest.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.