Υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο Κρήτης

περιεχόμενο

Επτά υποτροφίες θα χορηγήσει το Πανεπιστήμιο Κρήτης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 από τα έσοδα του κληροδοτήματος “Χρύσανθου και Αναστασίας Καρύδη”. Οι υποτροφίες απευθύνονται σε πρωτοετείς φοιτητές της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Αναλυτικότερα, από μία υποτροφία θα λάβουν νέοι και νέες έως 36 ετών από τα Τμήματα Βιολογίας, Μαθηματικών, Χημείας, Επιστήμης Υπολογιστών, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, Φυσικής και Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών, που αποφοίτησαν από Λύκειο του Νομού Ηρακλείου ή Λασιθίου και πέτυχαν με τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Το ποσό της υποτροφίας ανέρχεται σε 2.000 ευρώ, ενώ η διάρκεια της υποτροφίας ορίζεται σε ένα έτος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει πέραν της αίτησης να υποβάλλουν επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας από το οποίο να προκύπτει η ελληνική ιθαγένεια και η ηλικία τους, αντίγραφο απολυτηρίου Λυκείου με βαθμό τουλάχιστον “Λίαν Καλώς”, υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 και τέλος, απόσπασμα Ποινικού Μητρώου (θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 8 Απριλίου, στη Γραμματεία του κάθε Τμήματος της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά στο 2810 393620, καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα www.uoc.gr.

Πηγή: rethymnoguide.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.