Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές από το κληροδότημα «Νικολάου Κρήτση»

περιεχόμενο

Το υπουργείο παιδείας ανακοίνωσε την προκήρυξη για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, τη χορήγηση επτά [7] υποτροφιών σε πτυχιούχους των πανεπιστημίων της χώρας καταγόμενους από τις Σπέτσες και την Ύδρα για μεταπτυχιακές σπουδές στο εσωτερικό, σε πανεπιστήμια της χώρας, με επιλογή, με κριτήριο το βαθμό του πτυχίου, σε βάρος των εσόδων του κληροδοτήματος «Νικολάου Κρήτση» μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη χορήγηση υποτροφιών για προπτυχιακές σπουδές.Οι υποτροφίες χορηγούνται με την εξής κατανομή:

 width=1. Τέσσερεις [4] υποτροφίες για καταγόμενους από τις Σπέτσες
2. Τρεις [3] υποτροφίες για καταγόμενους από την Ύδρα
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διαδικασία επιλογής μπορούν μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2012 ημέρα Παρασκευή:
1. Να υποβάλλουν, κατά τις εργάσιμες ημέρες, τις αιτήσεις τους με τα δικαιολογητικά το υπουργείο παιείας σε ένα από τα εξής γραφεία:

-Στο γραφείο κληροδοτημάτων (αριθ. αφ. 2045, 2ος όροφος) κατά τι ώρες υπδοχής του κοινού 12.00-15.00
-Στο γραφείο πρωτοκόλλου (αριθ. γραφ. 0044, στο ισόγειο) κατά τις ώρες υποδοχής του κοινού 09.00-15.00

2. Να αποστείλουν τις αιτήσεις τους με τα δικαιολογητικά ταχυδρομικά, το αργότρο μέχρι και την ημερομηνία ληξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεωνμε συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά στην εξή ταχυδρομική διεύθυνση: Υπουργείο Παιδείας Δ/νση Διοικητικού, τμήμα Διαχ/σης και Μισθ/σίας, Γραφείο κληροδοτημάτων (αριθ. γραφ. 2045, 2ος όροφος).

Πηγή: http://www.diorismos.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.