Υποτροφίες από το Ίδρυμα Δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού

περιεχόμενο

Δύο νέες υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές ή εκπόνηση ερευνητικού έργου στο γνωστικό αντικείμενο της Κυτταρολογίας / Ιστοπαθολογίας ή της Ακτινοθεραπείας και μία επιπλέον για προπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική ανακοίνωσε το «Ίδρυμα Δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού» (Breast Cancer Action Fund). Οι υποτροφίες αφορούν το ακαδημαϊκό έτος 2012 – 2013, είναι διάρκειας ενός έτους με ημερομηνία έναρξης την 1ηΣεπτεμβρίου 2012 και ανέρχονται μέχρι του ποσού των οκτώ χιλιάδων ευρώ εκάστη.

Η χορήγηση των υποτροφιών αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους του Ιδρύματος Δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού, το οποίο έχει χαρακτήρα μη κερδοσκοπικό, ανθρωπιστικό, κοινωνικό και επιστημονικό. Η επιλογή γίνεται μεταξύ μεγάλου αριθμού υποψηφιοτήτων με κριτήρια τα οποία καθορίζονται από το Ίδρυμα και είναι κυρίως ακαδημαϊκά. Συγκεκριμένα, λαμβάνονται υπόψη και συνεκτιμώνται τα εξής:

 

• Η αναλυτική βαθμολογία και ο βαθμός πτυχίου, καθώς επίσης η ενδεχόμενη επαγγελματική εμπειρία του υποψηφίου
• Το κύρος του Πανεπιστημίου στο οποίο κάνει αίτηση ο υποψήφιος
• Το κύρος του προπτυχιακού / μεταπτυχιακού ή του ερευνητικού προγράμματος σπουδών
• Για υποψήφιους διδακτορικών σπουδών, το θέμα της διδακτορικής διατριβής, το ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον και η κοινωνική ανταποδοτικότητα για τη χώρα μας
• Η συστατική επιστολή και ο υπογράφων αυτή
• Η οικονομική επάρκεια του υποψηφίου
• Το επίπεδο γνώσης ξένων γλωσσών

 

Οι υποψήφιοι οφείλουν να συμπληρώσουν ηλεκτρονική αίτηση και να την υποβάλλουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ίδρυμα στο τηλέφωνο 210 7210883.
Πηγή: tovima.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.