Χορήγηση υποτροφιών του Εργαζακείου Ιδρύματος

περιεχόμενο

Το Εργαζάκειο Ίδρυμα ανακοίνωσε την προκήρυξη 3 (τριών) υποτροφιών σε βάρος των εσόδων του. Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν σε οικονομικά αδύνατους αριστούχους απόφοιτους Λυκείου, που έχουν εισαχθεί στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Οι υπότροφοι θα πρέπει να κατάγονται από την πόλη του Ηρακλείου, την τέως επαρχία Πεδιάδος Ν.Ηρακλείου και την τέως επαρχία Λασιθίου Ν.Λασιθίου.Οι υποψήφιοι θα διαγωνισθούν γραπτώς στο μάθημα της Έκθεσης.

Δικαιολογητικά: Αίτηση,Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος απο την οικεία οικονομική εφορία και του εντύπου Ε9, Αντίγραφο ποινικού Μητρώου, Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι δεν έλαβε ούτε λαμβάνει υποτροφία απο οποιαδήποτε πηγή, Βεβαίωση σχολής που εχει εισαχθεί ο υποψήφιος, Απολυτήριο Λυκείου με άριστα.
Όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να σταλούν στην Διεύθυνση του Ιδρύματος: Λ. Δικαιοσύνης 57- Ηράκλειο.

Πληροφορίες, παρέχονται στα τηλέφωνα: 2810-283793, 6978-583322 & 6972-332512 Σ. Παπαδόπουλος

Πηγή: diorismos.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.