Χορήγηση υποτροφιών από το Καποδιστριακό Αθηνών

περιεχόμενο

Το e-learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), συνεχίζοντας την πρωτοπορία του στο χώρο της εξ αποστάσεως μέσω Διαδικτύου εκπαίδευσης, ανακοινώνει :

 

 

Τη χορήγηση οκτώ υποτροφιών στους 8 πρώτους βαθμολογικά εκπαιδευόμενους των κάτωθι προγραμμάτων που διατίθεται στον τρέχοντα εκπαιδευτικό κύκλο (30Α).

  • Business Administration
  • Advanced Business Management
  • Μαθησιακές Δυσκολίες – Δυσλεξία
  • Ειδική Αγωγή

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους για τα τέσσερα προγράμματα των υποτροφιών μέσω του συνδέσμου http://elearn.elke.uoa.gr/elearn/apply.html .

Αίτηση Συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν απόφοιτοι ΑΕΙ / ΤΕΙ και απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σχετική εργασιακή εμπειρία.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων  26/10/2012 – Έναρξη Μαθημάτων 29/10/2012

Στοιχεία Επικοινωνίας

E-mail: elearn-secretariat@elke.uoa.gr
Τηλ.: 210.3689354 και 210.3689381
Fax: 210.3689352
Site: http://elearn.elke.uoa.gr

Πηγή: protothema.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.