Υποτροφίες για μεταπτυχιακά σε Δημοσιογραφία και Τεχνολογία

περιεχόμενο

Η συνέργεια των δημοσίων φορέων «DUK Universitat – «Aθηνά» Ερευνητικό Κέντρο – Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Α.Β. Μπότση», προκηρύσσει για την περίοδο 2012-2014, 3 (τρεις) ημίσειες υποτροφίες, αξίας 4575 ευρώ έκαστη (50% Χ 9150 ευρώ)

Η περίοδος 2012-14 εκκινεί τέλος Νοεμβρίου, στην Βιέννη. Ο ιδανικός υποψήφιος έχει μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση σε θέματα ΜΜΕ ή Ανθρωπιστικών/Κοινωνικών Σπουδών, χειρίζεται πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα, έχει επιτυχή επαγγελματική θητεία καθώς και ιδιότητα μέλους της ΕΣΗΕΑ για 2 τουλάχιστον χρόνια.

Αφορά το Master of Arts ‘Quality Journalism & New Tecnologies’.

Πρέπει να μπορεί να ταξιδέψει στην Αυστρία τις περιόδους (κατ’ ελάχιστο) 18-25 Νοεμβρίου 2012 και αντίστοιχες περιόδους τον Ιούνιο του 2013 και 2014. Η υποτροφία καλύπτει το ήμισυ των δαπανών σπουδών καθώς και της διαμονής/ημιδιατροφής στο Πανεπιστήμιο στην Βιέννη.

Περισσότερα στο www.QJNT.gr ( Quality Journalism and New Technologies, M.A ) ή και στα www.athena -innovation.gr ή www.idrbotsi.gr. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν το γρηγορότερο (προθεσμία: 31 Οκτωβρίου) το ενδιαφέρον τους και μονοσέλιδο βιογραφικό στην διεύθυνση secretariat.qjnt@gmail.com και manottas@athena-innovation.gr. Επιλεγμένοι υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν/κληθούν σε συνέντευξη την 5η Νοεμβρίου 2012.

Πηγή: kathimerini.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.