Υποτροφίες από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

περιεχόμενο

Τρεις πλήρεις υποτροφίες σε νέους σπουδαστές που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Κολέγιο Περρωτής για το ακαδημαϊκό έτος 2010-11 που ξεκινάει στις 27 Σεπτεμβρίου προσφέρει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Οι υποτροφίες καλύπτουν τα δίδακτρα, καθώς και τα έξοδα διαμονής και σίτισης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για το χειμερινό εξάμηνο είναι στις 20 Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι το Κολέγιο Περρωτής συνεργάζεται με το University of Wales Institute, Cardiff, ένα από τα καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια, παρέχοντας στους αποφοίτους του τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με αυτά των αποφοίτων των κρατικών πανεπιστημίων, για επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, του Αγροτουρισμού, της Γεωργίας Ακριβείας, της Ξηροφυτικής Κηποτεχνίας και της Διαχείρισης Κτηνοτροφικών Επιχειρήσεων.

Το Κολλέγιο Περρωτής έχει πάρει άδεια λειτουργείας από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, με την ονομασία «Όμιλος Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής», σύμφωνα με το άρθρο 45 του Νόμου 3848/2010(ΦΕΚ 71/τ. Α’/19-05-2010).

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή είναι ένας κοινωφελής εκπαιδευτικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1904 στη Θεσσαλονίκη για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του πληθυσμού της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Τα κύρια εκπαιδευτικά της τμήματα είναι: η δευτεροβάθμια εκπαίδευση (Γενικό Λύκειο, Επαγγελματικό Λύκειο Τεχνολογικής κατεύθυνσης και Επαγγελματική Σχολή), το τμήμα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κολέγιο Περρωτής και το Τμήμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Υπεύθυνος Ενημέρωσης: Γρηγόρης Σούγγαρης, τηλ. 2310.492854-6944.661713, καιemail gsouga@afs.edu.gr – www.perrotiscollege.edu.gr

Πηγή: agronews.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.