Υποτροφίες από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

περιεχόμενο

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, πάντα πιστή στο όραμα και τους στόχους της για διαρκή προσφορά στην Ελληνική κοινωνία, παρέχει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στους νέους με όνειρα και φιλοδοξίες για να μετατρέψουν την κρίση σε ευκαιρία.

Για το λόγο αυτό, προσφέρει τρεις πλήρεις υποτροφίες σε νέους σπουδαστές που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Κολέγιο Περρωτής για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014. Οι υποτροφίες αυτές καλύπτουν τα δίδακτρα σπουδών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η Σχολή παρέχει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της για διαμονή στη σπουδαστική εστία «Αλίκη Περρωτή», ένα από τα πιο σύγχρονα και «πράσινα» κτίρια της χώρας. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για το χειμερινό εξάμηνο είναι στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η ακαδημαϊκή συνεργασία του Κολεγίου Περρωτής με το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ στην Ουαλία, ενός από τα καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια, παρέχει στους αποφοίτους τα απαραίτητα επαγγελματικά δικαιώματα, για επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα στους τομείς της Τεχνολογίας Τροφίμων, της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, του Αγροτουρισμού, της Γεωργίας Ακριβείας, και της Ζωικής Παραγωγής.

Σύμφωνα με το άρθρο 45 του Νόμου 3848/2010(ΦΕΚ 71/τ. Α’/19-05-2010), το Κολλέγιο Περρωτής έχει πάρει άδεια λειτουργείας από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, με την ονομασία «Όμιλος Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής».

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή είναι ένας κοινωφελής εκπαιδευτικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1904 στη Θεσσαλονίκη για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του πληθυσμού της Ελλάδας και των Βαλκανίων.

Τα κύρια εκπαιδευτικά της τμήματα είναι: Τα Προσχολικά Τμήματα και η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο), η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γενικό Λύκειο, Επαγγελματικό Λύκειο και Επαγγελματική Σχολή), το πρόγραμμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κολέγιο Περρωτής, και το Τμήμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Πηγή: rodiaki.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.