Εως 30/11 οι αιτήσεις για τις υποτροφίες Αγγελοπούλου

περιεχόμενο

Η υποβολή των αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.angelopouloscgiu.org για τη συμμετοχή στον τρίτο κύκλο των υποτροφιών Αγγελοπούλου – Clinton Global Initiative University παρατείνεται έως τις 30 Νοεμβρίου.

Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της συμμετοχής Ελλήνων φοιτητών σε ενέργειες κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης, η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου μαζί με το Clinton Global Initiative University στηρίζει συμμετοχές σε πρόγραμμα διεθνούς ευαισθητοποίησης και κατάρτισης.

υποτροφία

Εως 30/11 οι αιτήσεις για τις υποτροφίες Αγγελοπούλου

Το πρόγραμμα αφορά φοιτητές που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στους τομείς:
της αναγκαίας στροφής προς τον πρωτογενή τομέα, καθώς και σε πρότυπες καλλιέργειες, της ανάληψης δράσεων κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, καθώς και σε ζητήματα δημόσιας υγείας.

Οι προτεινόμενες δράσεις μπορεί είτε να συμβάλλουν στην εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης, είτε να οδηγούν στην ανάπτυξη οικονομικά αυτοτελών ή βιώσιμων δραστηριοτήτων.

Οι φοιτητές που θα επιλεγούν, θα έχουν την ευκαιρία –με πλήρη κάλυψη των δαπανών τους– να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και κατάρτισης στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι της Φλόριντα των ΗΠΑ (6 – 8 Μαρτίου 2015), στο πλαίσιο του Clinton Global Initiative University, όπου θα εξοικειωθούν με μεθόδους και διαδικασίες οργάνωσης, ανάπτυξης και εκτέλεσης προγραμμάτων κοινωνικής δράσης.

Κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν –υποστηριζόμενοι οικονομικά με ποσό έως 10.000 ευρώ– τη γνώση και την εμπειρία που θα έχουν αποκομίσει καθώς και τους σχεδιασμούς τους, σε συνεργασία με ήδη υφιστάμενες πρωτοβουλίες ή συγκροτημένους φορείς.

Αναλυτικές πληροφορίες στη διεύθυνση www.angelopouloscgiu.org.

Πηγή: kathimerini.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.