Υποτροφία από το κληροδότημα Δωροθέου Σχολαρίου

περιεχόμενο

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπiστήμιο Αθηνών ανακοίνωσε ότι θα χορηγήσει, κατά το Πανεπιστημιακό έτος 2012-13 , μία (1) υποτροφία, από τα έσοδα της Κληρονομίας Δωροθέου Σχολαρίου (Αγαθοεργίες), σε άπορο ή ορφανό πρωτοετή φοιτητή, καταγόμενο εξ Αμαράντου (πρώην Βενδίστη) Ν. Τρικάλων, οποιασδήποτε Πολυτεχνικής Σχολής της Χώρας, προτιμωμένου του Πολυτεχνείου Αθηνών. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει σπουδαστής ή φοιτητής Πολυτεχνικής Σχολής, θα χορηγείται σε σπουδαστή ή φοιτητή οποιασδήποτε άλλης Ανωτάτης Σχολής της Χώρας.

Το μηνιαίο ποσό της υποτροφίας ορίζεται σε Ευρώ τριακόσια (Ευρώ 300,00)
H διάρκεια της υποτροφίας ορίζεται σε τέσσερα (4) χρόνια και θα αρχίσει να καταβάλλεται στον υποτρόφους από την αρχή του Πανεπιστημιακού έτους 2012-13, ήτοι από 1/9/2012 και μέχρι 30/8/2016.

Για τη συνέχιση της υποτροφίας, ο υπότροφος υποχρεούται κάθε χρόνο να προσκομίζει πιστοποιητικό προόδου με ικανοποιητική βαθμολογία.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Πανεπιστημίου (Κεντρικό Κτήριο, Παν/μίου 30 μέχρι 8 – 4 – 2013), αίτηση με δικαιολογητικά.

Έντυπα αιτήσεων καθώς και περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τη Διεύθυνση Κληροδοτημάτων, Τμήμα Υποτροφιών και Βραβείων (Σταδίου και Χρ.Λαδά 6, τηλ. 210.3689.132-4).

Πηγή: diorismos.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.