Υποτροφία HELMEPA στη μνήμη Σταύρου Νταϊφά

περιεχόμενο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος–HELMEPA, σε πρόσφατη συνεδρίασή του, αποδέχτηκε την ευγενική πρόταση και προσφορά του επί σειρά ετών Μέλους του και νυν Ειδικής Γραμματέως, κυρίας Ειρήνης Νταϊφά, για την προκήρυξη ετήσιας Υποτροφίας στη μνήμη του αείμνηστου Πατέρα της, Σταύρου Νταϊφά, Ιδρυτικού Μέλους της ένωσης.

Η Υποτροφία, ύψους €15.000, θα αφορά μεταπτυχιακές σπουδές στη Ναυπηγική–Θαλάσσια Μηχανική και Τεχνολογία, μονοετούς διάρκειας (επιπέδου Master’s), σε χώρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ανακοίνωση της Υποτροφίας θα δημοσιευτεί το Μάρτιο 2015 από κοινού με τις άλλες 2 υποτροφίες της HELMEPA στη μνήμη των αείμνηστων Προέδρων της Γεωργίου Π. Λιβανού (ναυτιλιακές σπουδές) και Βασίλη Κ. Κωνσταντακόπουλου (περιβαλλοντικές επιστήμες).

Πηγή: rizopoulospost.com

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.