Υποτροφία της Diageo Hellas σε νέους επαγγελματίες

περιεχόμενο

Αιτήσεις μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου

DIAGEO Hellas χορηγεί, για δεύτερη φορά μετά το 2010, ετήσια υποτροφίας στη μνήμη του συναδέλφου Κυριάκου Μακρή, σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece, την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος και με την υποστήριξη των Βραβείων EFFIE Hellas.

Η υποτροφία αφορά στο Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα The ALBA MBA του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece για το ακαδημαϊκό έτος 2013 – 2014 και θα χορηγείται σε νέα, ταλαντούχα, δυναμικά και ανερχόμενα στελέχη επιχειρήσεων, μετά από αξιολόγηση του ALBA και της DIAGEO Hellas.

Το ALBA MBA του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece, πραγματοποιείται στην αγγλική γλώσσα. Απευθύνεται σε άτομα με πτυχίο πανεπιστημιακών σπουδών και επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών, που αναζητούν να δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα τους παράλληλα με την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Η προϋπηρεσία σε marketing, media buying ή procurement θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

Με τη θέσπιση της υποτροφίας αυτής, η DIAGEO Hellas φιλοδοξεί να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη και το παράδειγμα του Κυριάκου Μακρή, ενός παραδειγματικού στελέχους της εταιρείας. Ο Κυριάκος Μακρής είχε ενταχθεί στην ομάδα της DIAGEO Hellas το καλοκαίρι του 2006 ως SEE Category Manager, Media, Advertising & Market Production. Με την εργατικότητα και το ταλέντο του χάραξε μια λαμπρή πορεία στην εταιρεία, αναλαμβάνοντας σε πολύ νεαρή ηλικία τη θέση του Διευθυντή Προμηθειών για τη DΙΑGΕΟ Νότιας Ευρώπης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τον τρόπο υποβολής αιτήσεων καθώς και λεπτομέρειες αναφορικά με τα κριτήρια επιλογής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece (www.alba.edu.gr/Academic/mba/) ή να επικοινωνήσουν απευθείας με την κα Βίκυ Μοσχοπούλου, τηλ: 210-8964531, e-mail: mba@alba.edu.gr. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών ορίζεται η 12η Νοεμβρίου 2012.

Πηγή: newsbeast.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.