Χρηματοδότηση διαστημικών εφαρμογών – GNSS: GALILEO & EGNOS

περιεχόμενο

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του δικτύου Σynergies με την Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων με αντικείμενο την ανάπτυξη εφαρμογών αξιοποίησης των  δορυφορικών συστημάτων GNSS: GALILEO & EGNOS και την γενικότερη ανάπτυξη των εφαρμογών που αξιοποιούν διαστημικά δεδομένα.

Σε μήνυμά της η Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων γνωστοποίησε πως υπάρχει ενδιαφέρον να διευρυνθούν οι εμπλεκόμενοι με τη συμμετοχή των ενώσεων που συμμετέχουν στο δίκτυο Σynergies, μιας και η επόμενη φάση των διαστημικών εφαρμογών αγγίζει άμεσα την βιο-ιατρική τεχνολογία, την μικροηλεκτρονική, και πλειάδα άλλων τομέων απο την αγροτική παραγωγή ως την ψυχαγωγία.

Για τον εντοπισμό των περιοχών ενδιαφέροντος στις οποίες θα μπορούσαν να κατευθυνθούν σχετικές χρηματοδοτήσεις από την ΕΕ, έχει ανοίξει πρόσκλησηστην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

space

Πηγή: EMEA.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.