Χρηματοδότηση 200.000 ευρώ για το Pollfish

περιεχόμενο

Τον πρώτο γύρο χρηματοδότησης του έκλεισε πρόσφατα το Pollfish, ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα ελληνικά startups.

Συγκεκριμένα, το Pollfish χρηματοδοτείται με το ποσό των 200.000 ευρώ με το PJ Tech Catalyst Fund του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς να συνεισφέρει το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων αυτών, ενώ συμμετέχουν και ιδιώτες επενδυτές.

Η ομάδα του Pollfish έχει αναπτύξει μία πολύ ενδιαφέρουσα πλατφόρμα για την πραγματοποίηση ερευνών για οποιοδήποτε θέμα και σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη μέσω smartphones. Τα κεφάλαια από τον πρώτο γύρο της χρηματοδότησης θα χρησιμοποιηθούν για την περαιτέρω ανάπτυξη της πλατφόρμας με την ένταξη και νέων χαρακτηριστικών για την υποστήριξη των πελατών αλλά και για την προώθηση της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους επόμενους μήνες αναμένεται νέα έκδοση της πλατφόρμας που θα επιτρέπει στους πελάτες να δείχνουν πολύ περισσότερο και διαφορετικού τύπου περιεχόμενο αλλά καινούριους τρόπους ανάλυσης των δεδομένων.

Πηγή: imerisia.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.