Βιολογικές Καλλιέργειες – Αρωματικά Φυτά στις Κυκλάδες

περιεχόμενο

Σε συνέχεια υλοποίησης σειράς σχετικών προγραμμάτων κατάρτισης ενηλίκων στα νησιά των Κυκλάδων το 2013 η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Κυκλάδων σας προσκαλούν σε Ημερίδα με τίτλο: Βιολογικές Καλλιέργειες – Αρωματικά Φυτά στις Κυκλάδες. Οι «σπόροι» που φυτευτήκαν & προτάσεις για να «καλλιεργήσουμε» το μέλλον. Η ημερίδα είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013, 17:00 – 21:30 στη Συνεδριακή Αίθουσα Επιμελητηρίου ΚυκλάδωνΕρμούπολη – Σύρος & στα τοπικά γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Πάρος, Νάξος, Μύκονος, Σαντορίνη, Μήλος, Τήνος, Άνδρος καθώς και στην Αμοργό(μέσω τηλεδιάσκεψης).

Κύριος στόχος της Ημερίδας είναι η παρουσίαση των εμπειριών των εκπαιδευομένων και των πρωτοβουλιών συστάσεως ομάδων ανάπτυξης σχετικών δραστηριοτήτων στα νησιά των Κυκλάδων καθώς και η ανάπτυξη διαλόγου και προτάσεων για μελλοντικές πρωτοβουλίες και ενέργειες και υποστήριξης αυτών.

Εδώ μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.