Υποτροφίες στο London School of Economics από τον ΟΠΑΠ

περιεχόμενο

Ο ΟΠΑΠ (Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου) δίνει τη δυνατότητα σε Έλληνες μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές να παρακολουθήσουν ένα εξάμηνο σπουδών στο London School of Economics, ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιο πρόγραμμα σπουδών ελληνικού πανεπιστημίου (μεταπτυχιακό ή διδακτορικό).

Οι υποτροφίες είναι τρίμηνης διάρκειας (13 Ιανουαρίου με  21 Μαρτίου 2014) και αφορούν την διεξαγωγή έρευνας στο London School of Economics, με αντικείμενο συναφή των σπουδών των υποψηφίων.

Το ποσό της υποτροφίας ανέρχεται σε 5000 λίρες Αγγλίας.

Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται μέχρι την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013, ενώ οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της αίτησής τους μέσω email πριν τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.