Υποτροφίες σε πρωτοετείς φοιτητές 2013

περιεχόμενο

Το « Κορδόσειο Κοινωφελές Ίδρυμα-Δωρεά: Γεωργίου Σπ. Κορδόση» σύμφωνα με τη 145/11-10-2013 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα χορηγήσει με επιλογή και κατά την απόλυτη κρίση του Δ.Σ δύο υποτροφίες για σπουδές σε Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι της χώρας σε ισάριθμους πρωτοετείς φοιτητές που εισήχθησαν τη φετινή χρονιά (ακαδημαϊκό έτος 2013-2014) με το σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων.

Οι φοιτητές που δικαιούνται να συμμετάσχουν στην επιλογή θα πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

1.    Να είναι απόφοιτοι του Λυκείου Νεοχωρίου.

2.    Να έχουν λάβει μέρος για πρώτη φορά στις Πανελλήνιες εξετάσεις και να έχουν εισαχθεί σε Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι της χώρας.

3.    Να είναι οικονομικά αδύνατοι και κατά προτίμηση αριστεύσαντες.

Το ποσό της υποτροφίας ορίζεται σε τέσσερις χιλιάδες (4.000) ευρώ το χρόνο για κάθε υπότροφο και θα δοθεί σε δύο εξαμηνιαίες δόσεις.

Η συνέχιση χορήγησης της υποτροφίας κατά τα επόμενα ακαδημαϊκά έτη και μέχρι της συμπλήρωσης των προβλεπόμενων από κάθε Σχολή εξαμήνων φοίτησης θα εξαρτάται από τις επιτυχείς εξετάσεις στο 70% τουλάχιστον των υποχρεωτικών και αντίστοιχων προαιρετικών ανά ακαδημαϊκό έτος μαθημάτων της Σχολή.

Δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι:

1.    Αντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου

2.    Βεβαίωση πρόσβασης σε Α.Ε.Ι ή Α.Τ.Ε.Ι

3.    Πιστοποιητικό σπουδών

4.    Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου

5.    Εκκαθαριστικά σημειώματα της Εφορίας για τα δύο προηγούμενα έτη. Αντίγραφο του εντύπου Ε9 της οικογένειας

6.    Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 περί μη λήψεως άλλης υποτροφίας και

7.    Ό,τι άλλο έγγραφο κατά την κρίση ου Δ.Σ είναι αναγκαίο για την απόδειξη των προϋποθέσεων χορηγήσεως της υποτροφίας.

Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν προς το Ίδρυμα που εδρεύει στο Νεοχώρι του Δήμου Μεσολογγίου μέχρι 30 Νοεμβρίου 2013.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τη Γραμματεία του Ιδρύματος στα τηλέφωνα: 26320-92788 και 91958 κιν: 6976-193088 – 6949199293

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.