Υποτροφία για 3 νεοεισαχθέντες φοιτητές της Βορείου Ελλάδος

περιεχόμενο

Η Ροταριανή Περιφέρεια 2484 (Βόρειας Ελλάδος) προκήρυξε τη χορήγηση υποτροφιών σε τρεις νεοεισαχθέντες φοιτητές της Βορείου Ελλάδος για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Ο Ροταριανός Όμιλος Κοζάνης και ο Ροταράκτ Όμιλος Κοζάνης, αφουγκραζόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες της ευρύτερης περιοχής της Κοζάνης που μαστίζεται από την οικονομική κρίση, θέλουν να γνωστοποιήσουν στην τοπική κοινωνία την δυνατότητα να χορηγηθεί κάποια ή κάποιες από τις υποτροφίες σε οικογένειες της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κοζάνης.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποτροφίες αφορούν νεοεισαχθέντες φοιτητές στα ΑΕΙ της χώρας μας που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2013, πέτυχαν συνολική βαθμολογία πάνω από 18.001 μόρια με άριστα τα 20.000 μόρια (τα ειδικά μαθήματα δεν λαμβάνονται υπόψη) και αποφοίτησαν από Λύκειο της Π.Ε. Κοζάνης.

Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς της Π.Ε. Κοζάνης να κινητοποιηθούν με σκοπό να βρεθούν οι οικογένειες που πραγματικά έχουν ανάγκη αυτή την οικονομική στήριξη.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες το αργότερο έως την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο κ. Σπύρο Γκαραβέλλα, Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης τηλεφωνικά στο 6977464725 ή ηλεκτρονικά στο rotarykozani@gmail.com

Παρακάτω παρατίθενται όλα τα απαραίτητα στοιχεία, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς και η αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα:

1. Προκήρυξη Προγράμματος – Δικαιολογητικά

2. Αίτηση

3. Πίνακας Μοριοδότησης – Κριτήρια

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.