Τρίπολη: Σεμινάριο αγγλικών απ’ το Επιμελητήριο

περιεχόμενο

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του ότι ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου στο πλαίσιο της στήριξης των Ελληνικών επιχειρήσεων και της επιμόρφωσης των στελεχών τους, με στόχο την βελτίωση των επικοινωνιακών τους δεξιοτήτων για τις συναλλαγές και τη συνεργασία τους με ξένες αγορές στις οποίες δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν, προτίθεται να διοργανώσει πρόγραμμα επιμόρφωσης εξειδικευμένων Αγγλικών (Business English) για τα στελέχη των Ελληνικών Επιχειρήσεων.
Τα πιστοποιημένα προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών γίνονται σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση. Το πρόγραμμα αφορά: Αυτοτελές πρόγραμμα 12 ωρών που επικεντρώνεται σε συγκεκριμένη περίπτωση χρήσης της Αγγλικής γλώσσας, πχ επαγγελματικά ταξίδια, συμμετοχή σε εκθέσεις, κλπ. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου και Πανός 21, Τρίπολη) στις 29 και 30 Ιουνίου 2013. Τίτλος Προγράμματος/ Διάρκεια /Διεξαγωγή “Meeting and Dealing with Foreign Clients” – 12 ώρες Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι 12 άτομα με επίπεδο γνώσης της Αγγλικής επιπέδου Lower. Το σεμινάριο είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας (υπεύθυνη κα Ευγενία Τζανετοπούλου, τηλ. 2710227141-2). Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (μέσω φαξ, email ή ιδιοχείρως) έως τις 20 Ιουνίου. Σημειώνεται ότι μεταξύ των αιτούντων θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, εφόσον πληρούνται οι όροι συμμετοχής. Σε κάθε περίπτωση, προτεραιότητα θα δοθεί στις επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στο εξαγωγικό Μητρώο το Επιμελητηρίου Αρκαδίας.
Στ. Ζορμπαλάς

Πηγή: http://www.ert.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.