Τρεις Υποτροφίες από το ΣΕΤΕ

περιεχόμενο

Ο ΣΕΤΕ προσφέρει τρεις Υποτροφίες Σπουδών σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών

Ο ΣΕΤΕ δίνει μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση και την συνεχή κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού στον τουρισμό. Θεωρεί ότι αποτελεί σημαντική παράμετρο στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στην βελτίωση της παραγωγικότητας. Στο πλαίσιο αυτό, με πρωτοβουλία και σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών προσφέρει τρεις (3) Υποτροφίες Σπουδών στο πρόγραμμα σπουδών BA (Hons) Hospitality and International Tourism Management.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. To πρόγραμμα είναι ελληνόγλωσσο με τριετή διάρκεια φοίτησης στο  campus του Αμαρουσίου. Οι παρουσίες κατά την διάρκεια φοίτησης είναι υποχρεωτικές. Στα πλαίσια της φοίτησης περιλαμβάνεται και πρακτική εξάσκηση. Οι φοιτητές ολοκληρώνοντας επιτυχώς το πρόγραμμα σπουδών θα λάβουν πτυχίο από το πανεπιστήμιο Univeristy of East London.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει email στον ΣΕΤΕ (info@sete.gr), με τους λόγους που επιθυμούν να λάβουν την υποτροφία, μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

METROPOLITAN COLLEGE

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.