Το UXlab ανοίγει τα γραφεία του στις startups

περιεχόμενο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Usability, το UXlab, τo μοναδικό ελληνικό agency που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα usability & UX, ανοίγει τα γραφεία του σε κάποιες τυχερές startups για να  προσφέρει one-to-one consulting και υποστήριξη.

Ημέρα και τόπος διεξαγωγής

Το “World Usability Day by UXlab” θα διεξαχθεί στις 14 Νοέμβρη 2013 στα γραφεία μας στις Αχαρνές. Περισσότερες πληροφορίες και χάρτη θα βρείτε δίπλα στην φόρμα υποβολής και στο Πρόγραμμα.

Το deadline υποβολής συμμετοχής

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της φόρμας υποβολής μέχρι την Τετάρτη 30/11. H «Αναλυτική περιγραφή» (δείτε περισσότερα παρακάτω) θα πρέπει να έχει παραδοθεί ως την Τρίτη 5/11 στις 15:00, και θα την καταθέσουν μόνο όσες ομάδες ενημερωθούν με σχετικό e-mail.

Τα κριτήρια επιλογής και τι θα σας ζητηθεί;

Η φόρμα που θα συμπληρώσετε θα περιλαμβάνει μια σύντομη περιγραφή της ιδέας σας και το link του website / application σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε να μας δείξετε κάτι live δεν χρειάζεται να αποθαρρυνθείτε, γίνονται δεκτά και σχέδια (wireframes, mockups). Αν πάλι δεν έχετε κάτι να μας δείξετε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Θα το δούμε μαζί εκείνη την ημέρα και θα σας δώσουμε κάποια guidelines για να φτιάξετε user interface που σας ταιριάζει. Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός. Απλά γράψτε μια σχετική σημείωση στο πεδίο «Πείτε μας λίγα λόγια για τη startup σας και γιατί να επιλέξουμε εσάς!» και θα σας ζητηθούν περισσότερα αργότερα.

Προτεραιότητα θα δοθεί στις ομάδες που θα κρίνουμε ότι έχουν περισσότερη ανάγκη (χρειάζονται σημαντικές βελτιώσεις) από πλευράς Usability και UX αλλά ταυτόχρονα θεωρούμε ότι έχουν potential σαν ιδέες.  Δηλαδή θα εξετάσουμε την ιδέα σας, θα κάνουμε ένα mini Usability Review στο interface που έχετε σχεδιάσει (αν δεν έχετε θα εξετάσουμε την περιγραφή της εφαρμογής – διαβάστε παρακάτω- που θα μας στείλετε)  και βάσει αυτών θα αποφασίσουμε.

Μετά το κλείσιμο της διαδικασίας υποβολών, θα επιλέξουμε τις συμμετοχές για τις οποίες θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα!  Αν είστε μία από αυτές, θα σας σταλεί ένα e-mail με guidelines για το τι πρέπει να περιέχει η «Αναλυτική περιγραφή» την οποία θα πρέπει να μας στείλετε ως την 5η Νοέμβρη. Σε αυτό το σημείο απαιτείται μια πιο πλήρης περιγραφή της ιδέα σας ή της εφαρμογής σας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αποκτήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποια εφαρμογή live, θα σας ζητηθεί μια περιγραφή του τρόπου λειτουργίας της μαζί με όσα σχέδια έχετε.

Το deadline της υποβολής της «Αναλυτικής περιγραφής» είναι ως την Τρίτη 5/11, 15:00. Όσα e-mails σταλούν με το πέρας της προθεσμίας δεν θα γίνονται δεκτά.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.