Το TEDxAthens πλέει σε «Αχαρτογράφητα νερά»

περιεχόμενο

Το TEDxAthens επιστρέφει στις 29 & 30 Νοεμβρίου 2013 στο νέο του σπίτι, τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Ζούμε σε μια εποχή όπου ισορροπίες και σύνορα επαναπροσδιορίζονται. Ελπίδες και αγωνίες συγκρούονται. Ένας νέος κόσμος αναδύεται.

Οι «χάρτες» του παρελθόντος δεν επαρκούν πλέον για να προχωρήσουμε στο μέλλον και καινούρια δεδομένα μας οδηγούν προς νέα μονοπάτια. Η χώρα μας αλλά και η παγκόσμια κοινότητα πλέει σε αχαρτογράφητα νερά και εμείς καλούμαστε να βρούμε το δρόμο μας μέσα από άγνωστες κατευθύνσεις.

Ο φόβος είναι δεδομένος. Χρειάζεται όμως να τον προκαλέσουμε, να τον υπερνικήσουμε και να τον αντιμετωπίσουμε ως κίνητρο για δημιουργία.

Φέτος το TEDxAthens πλέει σε «Αχαρτογράφητα νερά» (Uncharted Waters) και έρχεται αντιμέτωπο με το φόβο για το άγνωστο και τη μαγεία της ανακάλυψης!

Άνθρωποι από διάφορους χώρους, έτοιμοι να ταξιδέψουν σε απάτητα μονοπάτια για να κάνουν το όραμά τους πραγματικότητα, θα μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους, τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές και θα μας προτείνουν τον τρόπο να εξερευνήσουμε το δικό μας άγνωστο και να επαναπροσδιορίσουμε την αντίληψη μας για τον κόσμο.

Έφτασε η στιγμή να χαρτογραφήσουμε εμείς οι ίδιοι το νέο κόσμο που ανοίγεται μπροστά μας. Να ανακαλύψουμε νέα δεδομένα και να θέσουμε τις βάσεις για μια δημιουργική μεταμόρφωση!

 Σας προσκαλούμε να βιώσετε από κοντά την εμπειρία του TEDxAthens! Συμπληρώστε εγκαίρως την ηλεκτρονική σας αίτηση για να έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε και εσείς στο κοινό της ζωντανής εκδήλωσης. 

Θα χρειαστούν λίγες μέρες για να επεξεργαστούμε την αίτηση σας. Εφόσον αυτή εγκριθεί, θα λάβετε ένα μήνυμα με επιπλέον οδηγίες που θα σας καθοδηγήσουν να ολοκληρώσετε με επιτυχία την εγγραφή σας και την αγορά του ηλεκτρονικού σας εισιτηρίου.

Το εισιτήριο κοστίζει 65€ και μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.