Το Startupbootcamp επιστρέφει τον Νοέμβριο στην Αθήνα

περιεχόμενο

Το Startupbootcamp το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιχειρηματικής «επιτάχυνσης» (accelerator) στην Ευρώπη, προσκαλεί φιλόδοξες ελληνικές εταιρείες τεχνολογίας σε μία ημέρα παρουσιάσεων (pitch day) στις 22 Νοεμβρίου στο Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft στην Αθήνα.

Η Startupbootcamp Pitch Day θα συνεχιστεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, κατά τη διάρκεια της κύριας εκδήλωσης της GEW Greece, με τίτλο “Disrupt Startup ScaleUp“. Κατά τη διάρκεια αυτού του δυναμικού επιχειρηματικού διημέρου, ο Mark Wesselink, (Alumni Program Manager), θα είναι ένας από τους κριτές του διαγωνισμού “Get in the Ring“, ενώ θα λάβει μέρος και στη συζήτηση “Startup οικοσυστήματα σε όλο τον κόσμο“.

Η pitch day συνδιοργανώνεται με το Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft, υποστηρίζεται από τους Industry Disruptors – Game Changers, διοργανωτές της Global Entrepreneurship Week (GEW) σε Ελλάδα και Κύπρο και την Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων (Hellenic Startups Association).

Η ημέρα παρουσιάσεων διοργανώνεται στο πλαίσιο της προώθησης του προγράμματος του 2014 του Startupbootcamp Amsterdam, το οποίο ξεκινά την τρίτη σεζόν του την άνοιξη του επόμενου χρόνου και στοχεύει στις πιο πολλά υποσχόμενες τεχνολογικές startups από όλο τον κόσμο.

Το Startupbootcamp Amsterdam φιλοξενείται στην «καρδιά» της ολλανδικής πρωτεύουσας, στο δραστήριο επιχειρηματικό «hub» των κεντρικών γραφείων της Vodafone, δίπλα στο Κεντρικό Σταθμό της πόλης. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην εντατική καθοδήγηση (mentoring) από ηγέτες της αγοράς εντός και εκτός Ευρώπης, ωθώντας τις τεχνολογικές startups που συμμετέχουν να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα ανάπτυξης και χρηματοδότησης.

Οι εταιρείες από την Ελλάδα και την Κύπρο καλούνται να καταθέσουν αίτηση για την pitch day του Startupbootcamp Amsterdam στην Αθήνα. Οι καλύτερες εταιρείες θα λάβουν πρόσκληση να παρουσιάσουν την ιδέα τους ζωντανά ή μέσω Skype στο Κέντρο Καινοτομίας στις 22 Νοεμβρίου ή στις 23 Νοεμβρίου στο Μέγαρο.

Οι ομάδες που θα επιλεχθούν να συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την εταιρεία τους μπροστά σε ένα πάνελ φημισμένων Ελλήνων επιχειρηματιών και επενδυτών, καθώς και μεντόρων από το Startupbootcamp Amsterdam. Θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία μίας ημέρας στον καλύτερο accelerator της Ευρώπης, να λάβουν εποικοδομητικό feedback από τους μέντορες και να επεκτείνουν το επαγγελματικό τους δίκτυο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στην pitch day της Αθήνας μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέχρι και τις 18 Νοεμβρίου εδώ.

Πηγή: epixeiro.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.