Το πανεπιστήμιο της Twitter

περιεχόμενο

twitter universityΌτι οι εταιρείες της Σίλικον Βάλεϊ έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τεχνική εκπαίδευση είναι και γνωστό και απολύτως ταιριαστό με το προφίλ τους* είναι οι πρώτοι πελάτες των καλύτερων τεχνολογικών ιδρυμάτων στον κόσμο, αυτοί που μπορούν να αξιοποιήσουν καλύτερα τους καλύτερους κάθε σχολής και αυτοί που μπορούν να τους εκπαιδεύσουν ακόμα περισσότερο και πιο κοντά στις ανάγκες τους και να τους δώσουν τις περισσότερες ευκαιρίες να δείξουν το ταλέντο τους. Δεν είναι λοιπόν απροσδόκητο ότι κάποιες από αυτές -με πιο πρόσφατο παράδειγμα την Twitter- αποφασίζουν να εμπλακούν πιο ενεργά: σύμφωνα με επίσημο post στο blog της η εταιρεία ιδρύει το δικό της τεχνικό πανεπιστήμιο, το “Twitter University” το οποίο θα επανδρώνουν οι δικοί της καλύτεροι τεχνικοί αλλά και η ομάδα της, άρτι εξαγορασθείσας, εταιρείας Marakana.

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες (ή ίσως για σπουδές εκεί) μπορούν να μάθουν περισσότερα -πού αλλού;- στο ίδιο το microblog, στο λογαριασμό @twu.

Πηγή: deasy.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.