περιεχόμενο

Σε συνέχεια του επιτυχημένου Oracle OpenWorld 2013 (22-26 Σεπτεμβρίου 2013, Σαν Φρανσίσκο), η Oracle διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων για την ευρεία παρουσίαση των καινοτομιών που παρουσιάστηκαν στην Καλιφόρνια.
Οι εκδηλώσεις Oracle Day παρουσιάζουν μια σειρά από ιστορίες καινοτομίας σε διάφορους κλάδους, χώρες και οργανισμούς, με τη θεματολογία τους να εστιάζεται στα πραγματικά αποτελέσματα των επιχειρήσεων. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για το πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τις cloud, mobile, social, analytics και big data τεχνολογίες, καθώς και το Internet of Things — έναν κόσμο αισθητήρων που διαμοιράζουν δεδομένα μεταξύ τους και με τα data centers για να αποκαλύψουν άγνωστα μυστικά.
Οι εκδηλώσεις Oracle Day, με τον τίτλο «Converge. Connect. Empower the Modern Enterprise», θα διοργανωθούν σε περισσότερες από 30 πόλεις της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ), ως μέρος της διεθνούς σειράς εκδηλώσεων.
Κάθε εκδήλωση θα αποτελεί ένα δυναμικό συνδυασμό επιχειρησιακών και τεχνολογικών παράλληλων συνεδριών, με έναν κοινό στόχο: Να διαπιστώσουν οι υπάρχοντες και μελλοντικοί πελάτες της Oracle πώς η δύναμη της απλούστευσης μπορεί να μετατρέψει το IT σε μια δύναμη που ενισχύει την επιχειρηματική καινοτομία.
Το Oracle Day θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013, στο ξενοδοχείο Intercontinental. Κορυφαία στελέχη της Oracle από την Ευρώπη και την Ελλάδα στην πρωινή ολομέλεια και στις 3 παράλληλες συνεδρίες θα καλύψουν τις εξής θεματικές:
  • Ενδυναμώνοντας τη σύγχρονη επιχείρηση
  • Big data εν δράσει
  • Cloud computing
  • «Κινητοποιώντας» την επιχείρηση
  • Το σύγχρονο data centre
Για πληροφορίες και δωρεάν εγγραφές επισκεφθείτε το oracle.com/oracleday ή επικοινωνήστε με την κ. Ε. Διαμαντή (marketing_gr@oracle.com, 210 6789200).

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.