Το Νέο Ελληνικό Οικονομικό και Παραγωγικό Μοντέλο

περιεχόμενο

Στις 2 και 3 Δεκεμβρίου επιστρέφει για 24η χρονιά το ετήσιο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου “Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας“.

Το θέμα της φετινής εκδήλωσης είναι: “Το Νέο Ελληνικό Οικονομικό και Παραγωγικό Μοντέλο: Μεταρρυθμίσεις – Επνδύσεις – Ανάπτυξη“.

Στους ομιλητές συμπεριλαμβάνονται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Αθανάσιος Σκορδάς, ο Αλέξης Τσίπρας, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς. Επίσης, στελέχη τραπεζικών και επενδυτικών οίκων, καθώς και δημοσιογράφοι του οικονομικού ρεπορτάζ από διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ, ενώ η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται πατώντας εδώ .

Πηγή: emea.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.