Τμήμα σχεδίου μόδας – ενδυματολογίας από την UNESCO

περιεχόμενο

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργεί νέο αυτοχρηματοδοτούμενο τμήμα Σχεδίου Μόδας & Ενδυματολογίας με Καθηγήτρια την κα Galina Borisova στο Πολιτιστικό Κέντρο “INTERNATIONAL ACTION ART” (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 4 – Νίκαια 210-4110678 και 210- 4967757).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν τα δικά τους ρούχα και να αναπτύξουν το προσωπικό τους στιλ μαθαίνοντας σχέδιο μόδας και ενδυματολογία. Συγκεκριμένα, οι μαθητές θα διδαχθούν ελεύθερο, γραμμικό, τεχνικό, βασικό σχέδιο μόδας – υφάσματος, πόζες, χρωματολογία, ιστορία μόδας, styling ρούχων, τις νέες τάσεις της μόδας, διακόσμηση ενδυμάτων – αξεσουάρ και bijoux καθώς και την διαδικασία δημιουργίας της προσωπικής τους κολεξιόν. Επίσης, οι συμμετέχοντες στον τομέα ενδυματολογίας θα διδαχθούν τεχνική Ζωγραφική, σχέδιο κουστουμιών, θεατρικά αξεσουάρ (καπέλο, ζώνες, τσάντες), διάφορες τεχνικές με διαφορετικά υλικά.

Μετά το πέρας του κύκλου Σεμιναρίων σχεδίου μόδας θα είναι η πραγματοποίηση έκθεσης με τις δημιουργίες των μαθητών.

Στο τέλος των μαθημάτων χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης ενώ θα χρειασθεί ένα συμβολικό αντίτιμο από τους μαθητές.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα γραφεία του Ομίλου μας (Π. Ράλλη 210 & Θησέως 1, 184 54, Περιβολάκι Νίκαιας – Αττική) στα τηλέφωνα:210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 και στο κινητό: 6944450809 ή στείλτε μας e-mail: unescop@otenet.gr.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.