Θεσσαλονίκη: Σεμινάρια βραχείας εκπαίδευσης στο πρόγραμμα «Τριπτόλεμος»

περιεχόμενο

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στο πλαίσιο του προγράμματος «Τριπτόλεμος», το οποίο υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, ξεκινά συνεργασία στη Θεσσαλονίκη, με: 1) το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας  & Φυσικού Περιβάλλοντος, Τμήμα Γεωπονίας και 2) το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας- Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων υλοποιώντας  σεμινάρια βραχείας εκπαίδευσης διάρκειας 50 ωρών το καθένα, για  νέους ηλικίας  24 έως και 40 ετών.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται, από την Παρασκευή 22.11.2013 έως και τη Δευτέρα  09.12.2013 και ώρα 12:00 π.μ. , ηλεκτρονικά στο  e-mail: a.katsarou@neagenia.gr  (για το Α.Π.Θ.) και athanasiou@otenet.gr (για το Α.Τ.Ε.Ι.)

Σε περίπτωση  υποβολής μεγαλύτερου αριθμού αιτήσεων από τον αριθμό συμμετεχόντων που προβλέπεται, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση. Σε αυτή την περίπτωση θα δοθεί προτεραιότητα σε άνεργους νέους.

Οι εκπαιδευόμενοι θα καταβάλλουν ποσό συμμετοχής 50€ (πενήντα ευρώ), που θα κατατεθεί σε λογαριασμό Τραπέζης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης,.

1. Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας  & Φυσικού Περιβάλλοντος, Τμήμα Γεωπονίας:

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.
Για να συμπληρώσετε την αίτηση πατήστε εδώ.

2. Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας- Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων:

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.
Για να συμπληρώσετε την αίτηση πατήστε εδώ.

Προσοχή: Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση μόνο για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ή
μόνο για το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.