περιεχόμενο

Ανοίγουμε τις πόρτες της πόλης σε έναν γενναίο νέο κόσμο, με το δεύτερο TEDxKalamataπου θα φέρει τον τίτλο “Brave New World” και θα φιλοξενηθεί στις 26 Ιουλίου στο Κάστρο της Καλαμάτας και στις 27 Ιουλίου στο Εκκλησιαστήριο της Αρχαίας Μεσσήνης.

altΤο Brave New World είναι το πρώτο TEDx στον κόσμο που πραγματοποιείται σε αρχαιολογικό χώρο! Στα πρότυπα της λειτουργίας του Εκκλησιαστηρίου, δίνουμε

ζωή στον χώρο, που οι πολίτες της Αρχαίας Ελλάδας μοιράζονταν τις ιδέες τους για την πολιτική, τη φιλοσοφία, την τέχνη και την επιστήμη. Εκεί από όπου ξεκίνησαν ιδέες και ιδεώδη να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, αλλάζοντας ουσιαστικά τον παγκόσμιο πολιτισμό.

Σήμερα, ο κόσμος αλλάζει και πάλι. Είναι επιτακτική ανάγκη να έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με αυτές τις αλλαγές, να γνωρίσουμε τους ανθρώπους που τις υποκινούν και δίνουν το στίγμα της νέας εποχής, να συζητήσουμε μαζί τους για το πως μπορούν να δημιουργηθούν ευκαιρίες σε μια πόλη και μια κοινωνία. 18 ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και οραματιστές, από επτά χώρες, θα παρουσιάσουν και θα προτείνουν τρόπους ένταξης βέλτιστων πρακτικών και καινοτόμων ιδεών σε μία νέα θαρραλέα πόλη, που μπορεί να γίνει η πρωτεύουσα και το σημείο αναφοράς της Μεσογείου. Ένα κέντρο που θα εκφράζει την κουλτούρα και τον πολιτισμό μιας νέας εποχής.

Περισσότρες πληροφορίες για το TEDxKalamata μπορείτε να βρείτε στο www.tedxkalamata.com

Το TEDxKalamata σε αριθμούς:

  • 2 βραδιές, 26 & 27 Ιουλίου
  • 26/07 στο Κάστρο Καλαμάτας & 27/07 στο Εκκλησιαστήριο Αρχαίας Μεσσήνης
  • 18 ομιλητές από 8 χώρες / 9 ομιλίες κάθε βραδιά
  • 50 εθελοντές

Πηγή: .epixeiro.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.