Σχολείο Συνεταιριστικής Επιχειρηματικότητας

περιεχόμενο

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΜΟΚΕ / ΠΘ) διοργανώνει στο Βόλο το 1ο Εντατικό Σχολείο Συνεταιριστικής Επιχειρηματικότητας και καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτό. Στο Σχολείο μπορούν να λάβουν μέρος υφιστάμενοι συνεταιρισμοί και ομάδες υπό σύσταση συνεταιρισμών.

Το 1ο Εντατικό Σχολείο Συνεταιριστικής Επιχειρηματικότητας θα πραγματοποιηθεί 8-10 Νοεμβρίου 2013 στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πεδίον Άρεως). Περιλαμβάνει διαλέξεις και κυρίως ομαδικά εργαστήρια επιχειρηματικού σχεδιασμού υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων μεντόρων και απαιτεί την ενεργή παρουσία και εργασία των συμμετεχόντων για περισσότερες από 8 ώρες κάθε μέρα.

Από κάθε συνεταιρισμό απαιτείται η συμμετοχή μιας ομάδας που θα γνωρίζει ή θα έχει την ευθύνη για τις διοικητικές λειτουργίες (διαδικασίες σχεδιασμού και οργάνωσης του συνεταιρισμού, λογιστική, οικονομική, παραγωγή, πωλήσεις, προμήθειες, εφοδιασμός, διαμονή).

Δηλώσεις Συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση  moke@uth.gr

Για περισσότερες Πληροφορίες:

Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) ΠΘ

Τηλ. 24210 74470, 74492

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.