Στρατηγική προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων στην Κίνα

περιεχόμενο

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με   το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, διοργανώνει Σεμινάριο κατάρτισης με θέμα : «Στρατηγική προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων στην Κίνα»

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των Ελληνικών ΜΜΕ σε θέματα προστασίας των καινοτομιών τους , των σχεδίων τους και των εμπορικών τους σημάτων στην Κίνα και τη Νοτιανατολική Ασία.

Η υπηρεσία της Ε.Ε. που είναι αρμόδια για την παροχή πληροφοριών και τεχνογνωσίας σε θέματα προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων των Ευρωπαϊκών ΜΜΕ στην Κίνα είναι το China IPR SME Helpdesk, εκπρόσωποι του οποίου θα αναπτύξουν το θέμα .

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν συγκεκριμένες ερωτήσεις  για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας που απασχολούν τις επιχειρήσεις ή τους φορείς τους , σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους   εμπειρογνώμονες της Ε.Ε. 

Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής , και στην περίπτωση  αιτήματος για εξατομικευμένη συνάντηση  με εμπειρογνώμονα της Ε.Ε. να καταγραφεί το ερώτημα. Δεδομένου του περιορισμένου χρόνου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Επιμελητηρίου (Ακαδημίας 18, Αθήνα) τη Δευτέρα  25η Νοεμβρίου 2013, και ώρα 17.30 μ.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα  25η Νοεμβρίου 2013, Ακαδημίας 18, 1ος όροφος, Αθήνα

17.00 – 17.30             Εγγραφή
17.30 – 17.40             Χαιρετισμός Προέδρου ΒΕΑ

17.40 – 18.40             Παρουσίαση Εμπειρογνώμονα του China IPR SME Helpdesk

18.40 – 19.10             Ερωτήσεις – Απαντήσεις

19.10 – 19.30             Διάλλειμα

19.30 – 21.00             Εξατομικευμένες συναντήσεις

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.