Στην παγκόσμια ελίτ το Πανεπιστήμιο Κρήτης

περιεχόμενο

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης εδραιώνεται στην παγκόσμια … ελίτ.

Με μία νέα, κορυφαία, διάκριση, το πανεπιστήμιο Κρήτης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμπεριλαμβάνεται στα πανεπιστήμια που πρωτοπορούν και λειτουργούν λιγότερο από 50 χρόνια. Πρόκειται για την ειδική κατάταξη πρωτοπορίας πανεπιστημίων Times Higher Education 100-Under-50.

Το πανεπιστήμιο Κρήτης καταλαμβάνει την 53η θέση διεθνώς. Το επιστέγασμα της ανοδικής τροχιάς του Πανεπιστημίου Κρήτης και της διεθνούς αναγνώρισης για το ίδρυμα έρχεται μέσα από τη λίστα των πιο σημαντικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του κόσμου, όπως αναφέρονται μέσα από το Times Higher Education.

Σύμφωνα με το prismanews, πρόκειται για μια κατάταξη πανεπιστημίων που στόχο έχει να αναδείξει τους ανερχόμενους αστέρες στον διεθνή ακαδημαϊκό χώρο. Το πανεπιστήμιο Κρήτης μπορεί να παίρνει χαμηλή βαθμολογία στο κομμάτι του εκπαιδευτικού προγράμματος, ωστόσο σε όλους τους άλλους τομείς αξιολόγησης παίρνει καλό … βαθμό και στην κούρσα των ελληνικών ιδρυμάτων έρχεται στην πρώτη θέση.

 

Πηγή: newsbomb.g

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.