περιεχόμενο

Τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη εκδήλωση startup επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, με στόχο να “ανοίξει” τις πόρτες μεγαλύτερων και μικρότερων startup εταιρειών, accelerators και incubators, αλλά και μεγάλων εταιρειών που ξεκίνησαν ως startups σε νέους επιχειρηματίες και να ενώσει την κοινότητα της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην πόλη, διοργανώνει στις 6 Σεπτεμβρίουστο Βερολίνο το Startup Safary Berlin.

Η Startup Safary είναι μία εταιρεία που ιδρύθηκε το 2012 από τους Maciek Laskus και Clarissa Steinhöfel και που εξειδικεύεται στη δημιουργία εκδηλώσεων δικτύωσης για την startup σκηνή, διοργανώνοντας τρεις τύπους εκδηλώσεων: το Startup Safary, τα Startup Safary Tours και τα Safary Dinners. Στο παρελθόν, εκτός από το Βερολίνο, έχει διοργανώσει εκδηλώσεις σε Κρακοβία και Κολωνία, ενώ στο άμεσο μέλλον αναμένεται να επεκτείνει τις διοργανώσεις της και σε άλλες πόλεις.

Μία από τις πόλεις αυτές θα είναι και η Αθήνα, καθώς το Designlobby σε συνεργασία με το EMEAgr θα φέρουν μέσα στο προσεχές διάστημα το φορμάτ του Startup Safary και στην “πρωτεύουσα” της ελληνικής τεχνολογικής startup “σκηνής”.

Όσον αφορά στην εκδήλωση του Βερολίνου, οι εταιρείες θα ανοίξουν τις πόρτες τους των γραφείων τους στη γερμανική πρωτεύουσα σε χιλιάδες συμμετέχοντες, οργανώνοντας πάνω από 100 εκδηλώσεις μέσα στη διάρκεια της ημέρας από τις 8 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα. Οι εκδηλώσεις θα είναι διαφόρων ειδών, όπως περιήγηση στα γραφεία μίας εταιρείας, συζητήσεις με τους ανθρώπους της εταιρείας, συναντήσεις, workshops, ακόμη και πάρτυ. Όλες οι εκδηλώσεις θα καταγραφούν σε έναν χάρτη ανά κατηγορία, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να αναζητήσουν τις εκδηλώσεις της αρεσκείας τους και να καταρτίσουν το δικό τους πρόγραμμα.

Για την πραγματοποίηση του event έχει δημιουργηθεί μία crowdfunding πλατφόρμα στην οποία μπορούν να συνεισφέρουν όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 10 ευρώ ώστε να δοθεί η ευκαιρία όχι μόνο σε μεγαλύτερες startups αλλά ακόμη και σε εταιρείες σε πολύ πρώιμο στάδιο να συμμετάσχουν. Στο event έχουν ήδη δηλώσει πως θα συμμετάσχουν GoogleFabStartupbootcampPaua VenturesPoint Nine και startups όπως οι ePortrait, bonusbox, djiiga, 9flats, HitFox, auctionata, kinderfee και άλλες.

startup-safary_map_4542901-450x285

Η καμπάνια λήγει σε δύο ημέρες ενώ έχουν ήδη συγκεντρωθεί 6.707 ευρώ από το ελάχιστο των 10.000 ευρώ που απαιτούνται για τη διεξαγωγή του.

Η εκδήλωση θα είναι μία άριστη ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται για την startup “σκηνή” του Βερολίνου να συναντηθούν με επιτυχημένες startups, τους ιδρυτές και τα υψηλόβαθμα στελέχη τους, να γνωρίσουν τους ανθρώπους πίσω από προϊόντα και υπηρεσίες που χρησιμοποιούν καθημερινά και φυσικά να “εξερευνήσουν” την σκηνή του Βερολίνου.

Πηγή: EMEA.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.