Λάρνακα: THE START-UP OF YOU: Κάνε την ανεργία ευκαιρία

περιεχόμενο

H εταιρεία GrantXpert σε συνεργασία με το UCLan Cyprus διοργανώνει στη Λάρνακα ένα πρακτικό και ενδιαφέρον σεμινάριο για φιλόδοξους νέους επιχειρηματίες, νέους απόφοιτους πανεπιστημίου και άνεργου, με τίτλο «THE START-UP OF YOU: Κάνε την ανεργία ευκαιρία!».

Έμπειροι και επιτυχημένοι επιχειρηματίες, σύμβουλοι καριέρας και Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού δίνουν πρακτικές συμβουλές στους νέους μας ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια και γνώσεις για εξεύρεση εργασίας και για τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο UCLan Cyprus στις 11 Ιουνίου 2013, στις 17:30-21:00. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Όλες οι λεπτομέρειες για τους ομιλητές και τις ημερομηνίες των σεμιναρίων θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα (www.grantxpert.eu) και στο Facebook group της GrantXpert (www.facebook.com/grantxpert) τις επόμενες μέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήστε με τη GrantXpert στο 22669266 ή μέσω email στο admin@grantxpert.eu.

Πηγή: sigmalive.com

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.