Εκδήλωση στο ΑΠΘ για τις σπουδές και τις υποτροφίες στο εξωτερικό

περιεχόμενο

Με στόχο την υποστήριξη των φοιτητών και αποφοίτων στη διαδικασία αναζήτησης σπουδών και υποτροφιών σε χώρες του εξωτερικού, το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Σπουδές και Υποτροφίες στο εξωτερικό, πληροφόρηση και συμβουλευτική».

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 9:30, στο αμφιθέατρο των Αγρονόμων και Tοπογράφων Μηχανικών «Αλέξανδρος Τσιούμης».

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν παρουσιάσεις για υποτροφίες και σπουδές από το British Council (Μ. Βρετανία), από το Γαλλικό Ινστιτούτο (Γαλλία), από το DAAD (Γερμανία), από το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών (Ολλανδία) και από το Ίδρυμα Fulbright (ΗΠΑ). Ύστερα από κάθε παρουσίαση θα μπορούν οι παρευρισκόμενοι να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τέσσερα Γραφεία Διασύνδεσης του ΑΠΘ.

Πηγή: agelioforos.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.