Πόλος έλξης η Αυστραλία για νέους από την Ελλάδα

περιεχόμενο

“Σωσίβιο” εξακολουθεί να είναι η φοιτητική βίζα για όσους νέους επιθυμούν να απασχοληθούν στην Αυστραλία.

«Είναι ένας τρόπος να επιβιώσουν, αλλά και να βελτιώσουν τα προσόντα τους» δήλωσε στο “Νέο Κόσμο” η Ρούλα Τσιόλα, γενική διευθύντρια του Αυστραλιανού Ινστιτούτου Βιομηχανικών Σπουδών, με εικοσαετή και πλέον πείρα στο χώρο, η οποία, όπως θα πει, έχει δει από κοντά, όλα τα κύματα των μεταναστών φοιτητών. Υπήρχε η εποχή της άνθισης όταν το 1998, μόνο από την Ινδονησία, ήταν 2.000 φοιτητές, όπως και αυτή της κάθετης πτώσης που προκάλεσαν οι περιοριστικοί όροι της μεταναστευτικής πολιτικής.

Αυτοί που έχουν φέρει αλλαγές και στη σύνθεση των φοιτητών που έρχονται από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα σήμερα να ανοίγεται πολύ ευκολότερα ο δρόμος προς την Αυστραλία, με φοιτητική βίζα στους Ευρωπαίους και Αμερικανούς, ενώ η Κίνα εξακολουθεί να έρχεται πρώτη σε αριθμούς φοιτητών».

 data-lazy-src=

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.