Συνέδριο με τίτλο “Social Solidarity, Equality, Diversity and Inclusion” στην Αθήνα

περιεχόμενο

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημόυ Αθηνών διοργανώνει το 6ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο “Social Solidarity, Equality, Diversity and Inclusion” που θα πραγματοποιηθεί 1-3/7/2013 στους χώρους του ΟΠΑ.

Το συνέδριο έχει την τιμή να φιλοξενεί ερευνητές από περισσότερες από 25 διαφορετικές χώρες που θα παρουσιάσουν τις ερευνητικές τους εργασίες (σύνολο 110) σε 20 παράλληλες συνεδρίες. Οι θεματικές ενότητες καλύπτουν μία μεγάλη ποικιλία θεμάτων που κυμαίνονται από τη μελέτη των βασικών δυναμικών γύρω από τις έννοιες της ισότητας και της διαφορετικότητας (πολιτική της διαφορετικότητας, δύναμη, εξουσία και έλεγχος, αντίσταση, ταυτότητα, διαφορετικότητα, φύλο, μειονότητες, ηθική, συναισθήματα), τη διερεύνηση αναδυόμενων σύγχρονων θεμάτων (οικονομική κρίση και διεθνοποίηση, ανάπτυξη και ανασφάλεια, εθνικισμός και χώρος εργασίας), όπως και ευρύτερων θεμάτων που εντάσσονται στον τομέα της διοίκησης αλλά και της ανάπτυξης σχετικών πολιτικών (ηγεσία και επιχειρηματικότητα, λογιστική και εργασιακές σχέσεις).

Υπεύθυνη Οργάνωσης: Ολίβια Κυριακίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια ΟΠΑ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο θα βρείτε εδώ.

 

Πηγή: epixeiro.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.