Διεθνές συνέδριο “Innovative, Open and Economically Sustainable Models”

περιεχόμενο

ο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργουCreativity: Innovative Models of Production and Access“, σας προσκαλεί στο συνέδριο που διοργανώνει στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 3013, στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση σχετικά με τη δημιουργική συνεργασία φορέων από τον επιστημονικό, τον τεχνολογικό και τον πολιτιστικό τομέα, τα αποτελέσματα της οποίας συνιστούν καλές πρακτικές και εγκαινιάζουν μια νέα κουλτούρα που βασίζεται στο τρίπτυχο έρευνα-καινοτομία-επιχειρηματικότητα.

Οι θεματικές ενότητες της πρώτης μέρας του συνεδρίου εστιάζουν στις καινοτόμες και οικονομικά βιώσιμες δομές δημιουργικής παραγωγής, σε ανοικτές και και τεχνολογικά δομημένες συνεργατικές πρακτικές με εκπαιδευτικό και επιχειρηματικό χαρακτήρα, και σε σύγχρονες πρακτικές στους τομείς της καλλιτεχνικής δημιουργίας με κοινωνικά οφέλη.

Η δεύτερη μέρα του συνεδρίου θα αποτελείται από ομαδική έκθεση καλλιτεχνών, την οποία διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης σε συνεργασία με το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ), καθώς και από παράλληλα εργαστήρια και συζήτηση σχετικά με τους ανοικτούς χώρους, την ψηφιακή κατασκευή, τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα και τις καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερηαλλά απαιτείται εγγραφή.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.