Συνέδριο – Η φορολογία της κρίσης και το κράτος δικαίου

περιεχόμενο

Είναι το άκρως επίκαιρο θέμα του συνεδρίου της επιστημονικής, μη κερδοσκοπικής Ελληνικής Εταιρείας Φορολογικού Δικαίου και Δημοσιονομικών Μελετών που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 4 και 5 Οκτωβρίου.

Στο συνέδριο μετέχουν οι πλέον διακεκριμένοι επιστήμονες στον τομέα του φορολογικού και δημοσιονομικού δικαίου. Τα θέματα των εισηγήσεων έχουν άμεση σχέση με την κρίση και εξετάζουν όλες τις πλευρές της φορολογικής πολιτικής, από την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής έως την αναπτυξιακή στρατηγική και την προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας στην εποχή της κρίσης. Κυρίως, πραγματεύονται ζητήματα κράτους δικαίου και ατομικών δικαιωμάτων σε σχέση με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης υπό την οποία τελεί η χώρα.

Είναι ένα συνέδριο το οποίο ενδιαφέρει κάθε πολίτη, αλλά κυρίως όσους σχεδιάζουν, ασκούν και ερμηνεύουν την φορολογική πολιτική, τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, νομικούς, φοροτεχνικούς, εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, σπουδαστές κ.ά.

Οι εργασίες του συνεδρίου αρχίζουν την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012, στις 16.30    στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, Ακαδημίας 60 και θα συνεχιστούν την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012, στις 17.00   στην Βουλιαγμένη, στο Ξενοδοχείο «Αστέρας», The Westin, αίθουσα Cosmos AB.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη

Πηγή: http://www.styx.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.