περιεχόμενο

Στιγμιότυπο 2015-06-24, 19.15.20

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η εταιρεία SmartPress διοργανώνει το συνέδριο e-Business & Social Media World, το μεγαλύτερο συνέδριο στην Ελλάδα για τους κλάδους του ηλεκτρονικού επιχειρείν, του ηλεκτρονικού εμπορίου, του ψηφιακού marketing και των Social Media. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015, στο ΞενοδοχείοDivani Caravel στην Αθήνα.

Το τέταρτο στη σειρά συνέδριο αναγνωρίζει αφενός το βαθμό ωριμότητας του eCommerce και την προσπάθεια που έχουν πραγματοποιήσει οι επιχειρήσεις για να υλοποιήσουν τις βασικές λειτουργίες που πρέπει να διαθέτει ένα eShop προκειμένου να εισέλθει με τις σωστές προϋποθέσεις στο δρόμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, αφετέρου τοποθετεί τον πελάτη στο κέντρο της θεματολογίας του αφού είναι εκείνος που καθορίζει -σε μεγάλο βαθμό- τις εξελίξεις στο χώρο των Social Media.

Σήμερα, η κρίσιμη μάζα των ηλεκτρονικών επιχειρήσεων έχει στρέψει την προσοχή της στην αύξηση του engagement με τους καταναλωτές και τη μετατροπή τους σε πελάτες και στην αύξηση της επισκεψιμότητας (traffic) και τη μετατροπή των επισκέψεων σε ολοκληρωμένες συναλλαγές (conversion rate).

Με πιο απλά λόγια, προσπαθούν να κεφαλαιοποιήσουν τη σχέση με τον καταναλωτή – πελάτη, αποκτώντας μεγαλύτερο μερίδιο στο πορτοφόλι του.

Ωστόσο, το να κερδίσει κάποιος στο online, δεν αρκεί μόνο να κατανοεί σωστά τα βασικά του eCommerce και των Social Media. Πρέπει να δημιουργήσει μία συνεκτική, συνεπή και συναρπαστική εμπειρία σε όλα τα σημεία επαφής και συναλλαγής με τον πελάτη – online και offline: από το mobile και το social μέχρι το φυσικό κατάστημα και πέρα από αυτό.

Αυτό έχει ως στόχο το φετινό συνέδριο που αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 2.500 επαγγελματίες της αγοράς, με την ατζέντα του συνεδρίου, όπως κάθε χρόνο, να είναι πλούσια σε περιεχόμενο και ομιλητές.

πηγή: neolaia.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.