Σεμινάριο βελτίωσης της ανθεκτικότητας από την Treasure Lab

περιεχόμενο

Για 2η χρονιά συνεχίζεται το πρωτοποριακό σεμινάριο με τίτλο «Resilience and Solution Focus», μέσα από το οποίο μαθαίνει κανείς πρακτικές τεχνικές και τρόπους για να βελτιώσει την Ανθεκτικότητα του.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου και απευθύνεται σε στελέχη και επαγγελματίες, που θέλουν να ενισχύσουν την ψυχική τους ανθεκτικότητα, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας. Εξάλλου, μακροχρόνιες έρευνες δείχνουν ότι η Ανθεκτικότητα σε δύσκολες περιόδους είναι καίριος παράγοντας επιτυχίας, πιο σημαντικός ακόμη και από την εκπαίδευση και την εμπειρία.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις, να εξετάσουν τους επτά παράγοντες της Ανθεκτικότητας, να μάθουν και να εξασκήσουν την τεχνική ΑBCD για να αποφύγουν Παγίδες της Σκέψης, να αυξήσουν τη δική τους αυτογνωσία, να μοιραστούν εμπειρίες και να σχεδιάσουν ένα δικό τους επαγγελματικό πλάνο δράσης.

Το workshop θα διεξαχθεί από την κ. Κρύστα Τζελέπη, managing partner της Treasure Lab Ltd, Professional Certified Coach – PCC, με εμπειρία πάνω από 14.000 ώρες εκπαίδευσης και μία από τους πρωτοπόρους που έφεραν το coaching στην Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 210 8066257 ή στο email: krysta@treasurelab.net.

Πηγή: epixeiro.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.