Σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή και στις Τεχνολογίες Πληροφορικής

περιεχόμενο

Στο πλαίσιο του κύκλου σεμιναρίων για την ακαδημαϊκή περίοδο 2013-2014 που διοργανώνει το Net Media Lab του ΙΠΤ/Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» με τίτλο «Ειδική Αγωγή και Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών» διοργανώνονται:

1. δωρεάν σεμινάριο 7 διαλέξεων με τίτλο «Εισαγωγή στην Ειδική Αγωγή και στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (ΤΠΕ)» στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» το οποίο θα διεξαχθεί 4 φορέςκαι συγκεκριμένα το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρες 09:30-13:30και 14:30-18:30. Το πρόγραμμα του δωρεάν σεμιναρίου μπορείτε να το δείτε εδώ. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων εγγραφής είναι μέχρι και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 μμ. Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, θα επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας με e-mail όπου και θα σας ενημερώσουμε για το πότε έχετε επιλεγεί να παρακολουθήσετε το σεμινάριο (δηλαδή ποια από τις 2 μέρες και σε ποιο από τα 2sessions). Σημειώνεται ότι θα δοθούν βεβαιώσεις σε όσους το παρακολουθήσουν.

2. δωρεάν online webinar εισαγωγής στα σεμινάρια «Ειδική Αγωγή και Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ)» που θα περιλαμβάνει 4 διαλέξεις και θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2013 ώστε να πάρετε μια πρόγευση του δωρεάν σεμιναρίου το Σεπτέμβριο και φυσικά όλου του κύκλου των σεμιναρίων. Οι διαλέξεις θα μεταδίδονται 2 φορές η καθεμιά επαναλαμβανόμενα κατά τις ώρες 16:00-18:00. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων εγγραφής είναι μέχρι την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12.00 μμ, ενώ πληροφορίες για την ηλεκτρονική διεύθυνση πρόσβασης θα σας αποσταλούν μετά τη λήξη της εγγραφής. Σημειώνεται ότι για τοonline webinar δεν θα δοθούν βεβαιώσεις!!!

Το πρόγραμμα του online webinar έχει ως εξής:

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου:

– Τ.Π.Ε. στην Ειδική Αγωγή (Δρ. Α. Δρίγκας)
– Υποστήριξη Παιδιών με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητα (Δρ. Ζ. Καραμπατζάκη)
– Ειδικές Γλωσσικές Διαταραχές (Δρ Π. Γιαννέλη)

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου:

– Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμός στα ΑμΕΑ (Γ. Παύλου)
– Σύνδρομα που Οδηγούν σε Πολλαπλές Αναπηρίες (Ν. Λέκκα)
– Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (Ε. Δημητρίου)
– Πρόληψη και Θεραπεία με Laser στην Οδοντιατρική Φροντίδα των ΑΜΕΑ (Γ. Σαλαπάτα)

Περισσότερες Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.