Σεμινάριο κατάρτισης για Μαθηματικούς – Τρίκαλα

περιεχόμενο

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος ν. Τρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας αποφάσισε τη διενέργεια επιμορφωτικού σεμιναρίου στις νέες τεχνολογίες και σε Μαθηματικά λογισμικά – τα οποία βοηθούν και συμπληρώνουν το εκπαιδευτικό μας έργο – προς τους συναδέλφους Μαθηματικούς.Θα πραγματοποιηθούν στο εργαστήριο πληροφορικής του 2ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, κατόπιν έγκρισης του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Θεόδ. Τσέλιου και του Διευθυντή του σχολείου κ. Ευάγ. Δήμου.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν, από συναδέλφους μας Μαθηματικούς που είναι επιμορφωτές Β επιπέδου.

Όσοι ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν, να επικοινωνήσουν έως την Κυριακή 23-9-2012 με τον Αριστείδη Λυμπίκη στο τηλ. 6934103641 ή το Στέλιο Αμπράζη στο τηλ. 6934343535.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κοινή συνάντηση των ενδιαφερομένων, και συνδιαμόρφωση των επόμενων ενεργειών (έναρξη, μέρες – ώρες επιμόρφωσης, κτλ).

Διοικούσα Επιτροπή
Παραρτήματος Ν. Τρικάλων
της Ε.Μ.Ε.

Πηγή: trikala.net

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.