Δωρεάν σεμινάριo Life Coaching

περιεχόμενο

Σεμινάριο Life Coaching, από τη Δρ. Νάνσυ Μαλέρου,  που θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε τη ζωή διαφορετικά, να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να πάρετε δύναμη, να πιστέψετε στον εαυτό σας,  να ανακαλύψετε τι σας περιορίζει πραγματικά και πάνω από όλα να δράσετε.

Από την Δευτέρα 15Απριλίου και κάθε Δευτέρα έως τις 27 Μαϊου, 7.30-9.30μ.μ., μπορείτε να βρεθείτε στο THE HUB  (Αλκμήνης 5, Γκάζι) να μοιραστείτε μαζί τις αγωνίες, τις αμφιβολίες τους στόχους και τα όνειρά σας και να πάρετε όλα τα εργαλεία που μπορεί να προσφέρει το Life Coaching για να δημιουργήσετε τη ζωή που θέλετε και που σας αξίζει.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ @ THE HUB Δηλώσεις συμμετοχής: info@lifecoachinggreece.gr (Είσοδος ελεύθερη –  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Πηγή: Tlife

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.